Våra tjänster

Vi hjälper din organisation att skapa en starkare förmåga att leverera värde!

Hur vi jobbar för att lyckas - vi lever som vi lär!

Glädje - Teamwork - Ständig utveckling

krakenimages-376KN_ISplE-unsplash
Glädje - Vikten av att skapa en trygg miljö

Att känna att den tid och energi man lägger ner på sitt arbete är meningsfull, givande och skapar värde är viktigt för både Agiltecs medarbetare och för de kunder som vi stöttar. För att säkerställa detta är vi är väldigt måna om att den arena som vi skapar för oss själva och andra har de rätta förutsättningarna utifrån miljö, kompetens och motivation. Vi behandlar varandra med respekt, vi lär och reflekterar, går någonting fel så hjälps vi åt att ordna till det om det så är av intern eller extern karaktär. Vi skapar Agiltec tillsammans och för att utvecklas både som organisation och individer behövs mod att våga prova nya vägar så därför är psykologisk trygghet otroligt viktigt för oss.

Om oss
krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash
Teamwork

Det viktiga värdeordet Teamwork genomsyrar det mesta och gestaltar sig på flera olika sätt. Det är av yttersta vikt ute på våra uppdrag att vi har ett mycket gott teamwork och samarbete nära dem vi hjälper. Att våga vara transparenta, fira framgång och stötta varandra när utmaningar dyker upp är självklart för oss. Det gäller såklart och inkluderar även kollegor i branschen hos samma kund.
Även i vårt interna arbete inom Agiltec är Teamwork en naturlig del om det så gäller att team:a upp kring våra löpande aktiviteter eller att planera inför event.

Om oss
leaf
Ständig utveckling

Det viktigaste vi har är vår kompetens, engagemang och motivation. För att upprätthålla och vidareutveckla oss så skapar vi förutsättningar för detta genom att vi lägger ner mycket tid på kompetenshöjande aktiviteter.
En stark kraft i att bidra till kompetensutveckling kring agilt är att både driva, vara med och delta i olika meetups och nätverk. Vi håller sedan 2018 ihop nätverket ”Agilt i offentlig sektor” där alla offentliga organisationer är välkomna. Ett uppskattat sätt att få inblick i och dela erfarenheter och utmaningar sinsemellan.
Utanför Sveriges gränser även vi med och driver SAFe Meetup i Oslo tillsammans med kollegor i branschen. Vi är partner med Scaled Agile och har i detta sammanhang möjlighet att både få tillgång till ny kunskap och dela med oss av vår inför förändringar i ramverket SAFe. Vi är även med och stöttar flera YH program som har agilt fokus.

Om oss

Har du frågor?

Jag hjälper dig gärna! agiltec-1589-200x200@2x
Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter