Karriär

Välkommen till vårt härliga team!

Glädje, teamwork och ständig utveckling! Det är våra ledord som har tagit oss dit vi är idag och som skall hjälpa oss i vår fortsatta resa.

Vi tillbringar mycket tid och energi på vårt arbete

och det är viktigt att vi trivs på Agiltec och ute på våra uppdrag och känner glädje i att få bidra med vår kompetens. Vi vill stötta på bästa sätt och skapa glädje även hos våra kunder.

Teamwork genomsyrar allt vi gör på Agiltec. Nästan alla våra medarbetare har uppdrag tillsammans med andra kollegor på Agiltec. Detta gör att vi kan stötta varandra i våra kunduppdrag och utvecklas i team, tillsammans med kunden. Vi har ständigt interna aktiviteter på gång, allt från att planera konferenser, utbildningar, kundevents till after work och spelkvällar. Allt som vi såklart också gör tillsammans. Även om vi fysiskt befinner oss på olika delar av Sverige så teamar vi upp och jobbar som “ett Agiltec”.

Vi tycker det är väldigt viktigt att leva som vi lär och att få utvecklas är en central del i detta. Agiltec erbjuder alla medarbetare ett förmånligt utbildningspaket för att kunna bredda och fördjupa den lean/agila kompetensen. Vi har även uppskattade interna utbildningar där alla kan delta och bidra tillsammans med övriga kollegor.

För att du skall känna dig trygg hos oss har vi fasta marknadsmässiga löner och kollektivavtal. För oss går psykologisk trygghet och mental hälsa hand i hand med vår fysiska hälsa. Vi erbjuder fullt friskvårdsbidrag och anordnar ofta aktiviteter för att främja vår hälsa, både fysiskt och psykiskt. Vi har sommarfest, julfest och gemensamma konferenser, oftast på varmare breddgrader, för att lära känna varandra ännu bättre och bara ha kul!

Agiltec skall vara en plats för alla och för oss är det viktigt att våra medarbetare känner ett ägandeskap över oss som företag. Vi är stolta över hur långt vi har kommit och vi är alltid nyfikna på fler personer att utöka vårt team med.


Är du nyfiken på Agiltec, välkommen att höra av dig till oss!

Union 1
3b48043ef6727d3eefc4ae84b9b4e771

Mats Löfgren

Konsult Agiltec Umeå

CI/CD-expert

Mats har gedigen erfarenhet av strategiskt och operativt införande av Continouous Integration. Han har arbetat inom främst offentlig verksamhet, telekom och finans.

Jennifer_WEB (1)

Jennifer Thorsell

Agile coach och Scrum Master

Agil teamcoach

Utvecklingsorienterad och resultatinriktad Agil Coach med flera års erfarenhet av agila arbetssätt. Jennifer drivs av att få team att använda det agila arbetssättet för att skapa engagemang och arbetsglädje som resulterar i effektiva och optimerade leveranser.

Dennis2

Dennis Bergman

Senior konsult

Agil coach och transformationsledare

Agil coach och transformationsledare med erfarenheter från både privat och offentlig sektor. Innovativ och alltid villig att pröva nya idéer och arbetssätt har bidragit till många lyckade förbättringsprojekt och transformationer från traditionell utvecklingsmetod till moderna agila arbetssätt.

Spontanansökan

CV
Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter

Har du frågor?

Jag hjälper dig gärna! agiltec-1589-200x200@2x

Spontanansökan

Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter