Teamet

Lär känna oss

Här får du se vilka som jobbar på Agiltec. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha hjälp av någon i vårt team.

Se våra tjänster Bli en av oss
teamet-pa-agiltec

Nils Granered

VD Agiltec Group AB

VD och Senior Lean- och Agil coach.

Mer än 25 års erfarenhet från ledande roller inom små och stora globala organisationer samt ledning av agila transformationer. Har arbetat agila transfomrationer för kunder som Swedbank, Skatteverket m.fl.

nils.granered@agiltec.se 070-676 02 44

Dennis Bergman

Senior Agil Coach

Senior konsult, Lean- och Agil coach, SAFe Program Consultant.

20 års erfarenhet av FoU inom mjukvara, 10+ års erfarenhet av Lean och Agil coaching samt transformationsledning.

dennis.bergman@agiltec.se 070-697 97 07

Gunilla Englund

Senior Agil Coach

Agil coach och förändringsledare.

Gunilla har många års erfarenhet av verksamhetsnära roller inom systemutveckling, olika ledarroller och agilt förändringsarbete. Hon har under nära 20 år varit engagerad i hur vi arbetar tillsammans för att bygga och förvalta rätt lösningar. Drivs av att stödja utveckling av människor och team.

Hon har också i mer än 30 år jobbat med utbildning och kunskapande i olika former.

gunilla.englund@agiltec.se 070-639 36 78

Richard Lundström

Senior Agil Coach, Förändringsledare

Senior konsult, Lean och Agil coach och förändringsledare.

Arbetat med mjukvaruutveckling och förändringsledning sedan 1993. Erfarenhet av både globala megaprojekt och små organisationer.

richard.lundstrom@agiltec.se 070-583 89 54

Per Nordlinder

Senior Agil Coach, RTE

Senior konsult, Lean och Agil coach. Certifierad SAFe Program Consultant (SPC), Release Train Engineer (RTE), Scrum Master och Product Owner.

Per har många års erfarenhet av mjukvaruutveckling inom stora globala organisationer där agila miljöer, metoder och transformationer är naturliga inslag.

per.nordlinder@agiltec.se 070-293 39 79

Katharina Hahn

Senior Agil Coach

Katharina har en stark förmåga att vara både analytisk och strategisk i kombination med att hon har hjärtat på rätta stället.

Hon har en lång erfarenhet av IT-utveckling och är en stark ambassadör för agilt mindset, ledarskap, principer och metoder.

katharina.hahn@agiltec.se 076-669 84 66

Mikael Jonasson

RTE, Agil Coach

Mikael har över 20 års erfarenhet av systemutveckling i projekt och företag av alla storlekar och brancher.

Inom det agila har han jobbat framför allt som Scrum Master men även med SAFe implementation och som RTE.

Med Mikael blir ditt team väl omhändertaget på sin resa in i det agila.

mikael.jonasson@agiltec.se 070-684 00 69

Andreas Wikström

Affärsutvecklare/rekrytering

Entreprenör med stor erfarenhet av ledarskap.

Fokuserar på affärsutveckling, kundrelationer och rekrytering av fler medarbetare.

andreas.wikstrom@agiltec.se 070-2190528

Jessica Karlsson Musa

Agil Coach

Jessica har mer än 10 års erfarenhet av Lean/Agila arbetssätt i rollen som Agil ledare, transformationsledare, agil Coach och scrum master från flera branscher som bank och finans, tillverkningsindustri, detaljhandel och offentliga myndigheter.

Hon utbildar, leder, motiverar och coachar verksamheter, chefer och ledare, team och individer med målsättning att nå hållbara och långsiktiga resultat.

jessica.karlsson.musa@agiltec.se 070-875 11 06

Mats Mörlund

Senior Agil Coach

Senior konsult och Agil coach. Certifierad Scrum Master, Scrum Product Owner och Large Scale Scrum Practitioner.

Mats har 20 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling inom små och stora organisationer samt av agila transformationer.

mats.morlund@agiltec.se 070-822 04 30

Magnus Westin

Produktägare

Magnus har 20 års erfarenhet i roller som systemutvecklare, scrum master, agil coach och inte minst produktägare.

magnus.westin@agiltec.se 070-323 64 02

Anders Westin

Senior Agil Coach, Scrum Master

Anders har mer än 30 års erfarenhet inom IT-branschen varav flera års arbete med de agila arbetssätten Scrum och Kanban. Är certifierad Scrum Master och SAFe Scrum Master.

Har bakgrunden som utvecklare och systemadministratör. Att sätta sig in i kunders behov och att aktivt stötta i olika agila förändringsprocesserna är en av hans största drivkrafter.

anders.westin@agiltec.se 076-669 84 68

Johan Alvbring

Scrum Master, Agil Coach

Scrum Master och Agil Coach med lång erfarenhet från IT-branschen.

Han har en bakgrund som systemadministratör och arkitekt inom IT-infrastruktur, vilket givit god insikt och värdefulla erfarenheter i att tillämpa agila metoder även inom drift- och supportnära verksamhet.

Nycklar till framgång är visualisering, dialog, stegvisa förbättringar - och att aldrig låta verktygen komma före människorna.

johan.alvbring@agiltec.se 076-669 84 72

Johan Wikström

Affärsutvecklare

Entreprenör med mångårig erfarenhet av att bygga långsiktigt hållbara företag där oförtröttlig utveckling och förbättring är självklara ingredienser.

johan.wikstrom@agiltec.se 070-440 39 33

Frida Hardegård

Senior Agil Coach, RTE, Scrum Master

Frida är en agil coach med bred erfarenhet av lean, agilt och coaching i många olika branscher. Hon har haft roller som Release train engineer och agil coach. Hon har varit med och satt upp arbetssättet inspirerade av SAFe, jobbat med ledningsgrupper och team. Med fokus på att få med sig människorna i förändringsarbetet och vikten av att ta till sig dom agila värderingarna på alla nivåer, vill Frida skapa värde för alla inblandade
Frida brinner för lean och agila värderingar, är en kreativ problemlösare som vill framåt genom att coacha team och människor.

frida.hardegard@agiltec.se 076-669 84 70

Niklas Holmström

Agil Coach, Scrum Master

En senior konsult med bred erfarenhet att leda team från uppdrag inom spelindustrin på företag som Betsson, men också erfarenhet från börsen och industri från företagen Nasdaq och Scania. På ATG var han product owner för Container plattformen OpenShift och han var ansvarig för budget, krav och prioriteringar.

niklas.holmstrom@agiltec.se 076-669 84 75

Maria Lindeberg

Scrum Master

Scrum Master som har många års erfarenheter i olika ledarskapsroller inom företag för process- och förpackningslösningar.

Hennes styrka har varit genomgående att bygga starka och motiverande team där tillhörighet, kompetens, trygghet och miljö är viktiga delar. Hon använder sina mjuka färdigheter för att skapa och bibehålla rätt laganda i teamet. Hjälper teamet att prestera på topp och att främja kontinuerlig förbättring.

Agil coach som använder sina ledaregenskaper för att på ett pragmatiskt sätt optimera leveransen i hela organisationen från ledning till teammedlem.

maria.lindeberg@agiltec.se 077-677 19 52

Anna Larsson

Scrum Master

Anna har en bakgrund inom data-vetenskap och fokuserar främst på team building, öppenhet och tillit, men är samtidigt inte rädd att gå in och styra upp om det behövs. Hon är certifierad som Scrum Master och SAFe Agilist.

anna.larsson@agiltec.se 076-677 19 50

Annki Avehall Deninger

Agil Coach, RTE

Annki har flera års erfarenhet av olika agila roller som RTE, mentor och coach. Hon är utbildad SAFe RTE.

Hon har en bakgrund som projektledare inom finans, har bred kunskap om finansiella processer, god förståelse av affärssystemet SAP och är van att arbeta i internationella miljöer.

Annkis fokus är förändrings- och förbättringsarbete, hon är målinriktad, strukturerad och gillar att prova nya idéer.

Hon tror på det ”lilla stegets kraft” – att små förändringar gör stor skillnad över tid.

annki.avehall@agiltec.se 072-887 00 01

Patrik Ekstrand

Scrum Master

Patrik har på senare år hjälpt organisationer och människor i ledande befattning att implementera Agila metoder, tankesätt samt skapa ett coachande ledarskap. Han är certifierad Scrum Master och Agil Team Coach med starka kommunikation- och coachningförmågor och stort intresse för kundcentrerade processer och facilitering.

patrik.ekstrand@agiltec.se 070-592 31 24

Sophie Bloxne

Scrum Master

Sophie har lång erfarenhet av organisationsutveckling och brinner för att skapa hållbara processer för ett agilt arbetssätt. Hon är certifierad Scrum Master med en bakgrund som produktion- och projektledare och med flera års erfarenhet som personalchef.

sophie.bloxne@agiltec.se 070-929 36 06

Johanna Kullenberg Bring

SCRUM MASTER, RTE

Certifierad Scrum Master och Release Train Engineer med erfarenhet från produktutveckling inom medicinteknik och fordonsindustri, i mer eller mindre SAFe-inspirerade miljöer.

Praktiska erfarenheter som Scrum Master i ett flertal team, varav ett nystartat. Planerat och drivit uppstart av ett nytt tåg i en Release Train liknande roll.

Älskar arbetssättet på så många sätt! Använder passion, ett öppet ödmjukt sinne och en målmedvetenhet för att inspirera till det agila tankesättet, och för att tillsammans med Teamet hitta ett pragmatiskt sätt att applicera arbetssättet i just deras verklighet så att det ger ett värde.

johanna.kullenberg.bring@agiltec.se 070-948 23 47

Annika Anderstedt

HR Business Partner

Annika har en kandidatexamen inom personalvetenskap och har tidigare arbetat som personaladministratör, rekryterare och jobbcoach. Hon har en förmåga att hantera komplexa situationer och är lösningsorienterad, en teamspelare och hjälpsam. Annika bor i Stockholm och har en hund!

annika.anderstedt@agiltec.se 073-787 98 22

Robert Trönninger

Scrum Master & Agil Coach

Certifierad Scrum Master och Product Owner med erfarenhet från både hård- och mjukvaruutveckling. Brinner för de agila principerna och värdesätter människors personliga utveckling och välmående lika högt som utveckling av team och produkter.

Har en passion för att hitta rotorsak till problem och förstår vikten av att sätta tydliga och riktiga mål för både team och produkter men även för individer och organisationer.

Har tidigare haft uppdrag som Scrum Master, Agil Coach, RTE samt linjechef.

robert.tronninger@agiltec.se 073-823 21 89

Kontakta oss direkt

Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter

Har du frågor?

Jag hjälper dig gärna! agiltec-1589-200x200@2x

Kontakta oss direkt

Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Agiltec Group AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies