Agiltec Academy kurser

Scrum Master utbildning

Vår populära 2-dagars utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper i Scrum och de nyckelroller som finns där. Kursen ger dig en fördjupning i de viktigaste komponenterna inom agilt arbetssätt. Vi kombinerar hela tiden teori med praktiska övningar för att öka förståelse.

AAC2-1-150x150@2x

Certifiering kan erbjudas efter deltagandet i kursen. Certifieringen är frivillig och kostar $150 extra per försök.

Pris 14 00012 600

*om du anmäler dig tidigare än 30 dagar innan kursstart. 

Vid för få deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in det aktuella kurstillfället. Redan anmälda deltagare blir då notifierade samt erbjudna ett alternativt tillfälle eller full återbetalning av erlagd kursavgift.

MålgruppHur arbetar en Scrum Master för att skapa ett högpresterande team samt optimera värdeflödet? Det och mycket mer går vi igenom på två dagar där stort fokus ligger i förståelse genom många exempel och genom att som kursdeltagare själv vara med och utföra de viktigaste momenten inom Scrum.

En utbildning för dig med rollen Scrum Master, Agil Coach, Produktägare eller annan operativ nyckelroll i er agila organisation. Ni får en utökad förståelse för vad som krävs och kan ge organisationen en kick-start!

CertifieringEfter kursen har man erhållit en bra bas för certifiering som Professional Scrum Master. Kompletterande självstudier rekommenderas ändå för djupare inlärning.

KursmaterialSkickas ut till deltagarna i samband med kursen

Agila roller
Visualisering av produktvision och backlog
Teamutveckling
Flödesoptimering
Planering, nedbrytning, estimering och prioritering
Strategier för sprint-planering

Mätningar
Synliggörande
Verktyg
Backlog refinement
Granskning och Demo
Ovillkorlig förbättring (Retrospektiv

AvbokningsreglerKostnadsfri avbokning fram till och med 60 dagar innan kursstart.
Vid avbokning senare än 60 dagar men före 30 dagar innan kursstart erbjuds möjlighet att kostnadsfritt delta vid ett senare kurstillfälle alternativt återbetalning av halva kursavgiften.
Vid avbokning med mindre än 30 dagar före kursstart sker ingen återbetalning. En annan deltagare från samma företag kan dock ges möjlighet att delta i stället.

Interna kurser

Vi anordnar företagsinterna kurser där vi kan anpassa oss till era behov och önskemål. Klicka på knappen nedan och beskriv dina behov så återkommer vi!

Intressseanmälan

Har du frågor?

Jag hjälper dig gärna! agiltec-1589-200x200@2x
Genom att skicka detta meddelande godkänner du vår hantering av personuppgifter